PRIVATE 

Arkitektfællesskabet tilbyder arkitekt-og byggeteknisk rådgivning for private i alle byggeriets faser fra første skitse til gennemgang af færdigt byggeri. Vi udfører typisk rådgivning inden for nybyggeri, tilbygning, ombygning, etablering af kviste, altaner og lejlighedsrenovering. 

Image

Udvalgte Private projekter:

Image

Sommerhus i Rågeleje

Tegnestuen har tegnet et nyt sommerhus på en lettere skrånende grund i Rågeleje. Sommerhuset bevæger sig i takt med terrænet op ad grunden og skaber et hus i flere niveauer. Samtidig indrammer huset et gårdrum der følger solens bevægelse i løbet af dagen.

Image

Månedalen

TIl/Ombygning af ældre ejendom

Image

Ombygning af parcelhus i solrød

Tegnestuen har tegnet en om-og tilbygning til en eksisterende 1-plans villa i Solrød Strand. 

Image

Ombygning af hus i Fredensborg

Tegnestuen har tegnet en ombygning af en 1970'er villa I Fredensborg. Ombygningen skaber en stor stue med loft til kip og med markante ovenlys. Husets stuer lægges sammen til ét stort køkken-alrum, hvor den ene facade "åbnes" med glas og skydedøre mod skoven og det smukke landskab.

Image

Om-og tilbygning i Solrød strand

Tegnestuen har tegnet en om-og tilbygning til et parcelhus i Solrød strand. 

Image

Bakkehuset

I forbindelse med en større ombygning af en bungalow i Vedbæk har tegnestuen tegnet en Japansk inspireret om-og tilbygning af det eksisterende hus.

Image

Rækkehuset i Hvidovre Nord

Tegnestuen har tegnet en lille tilbygning til et eksisterende 1930'er gulstens rækkehus i Hvidovre Nord. Tilbygningen tilføjer en ny stue til boligen og indrammer haven med et stort glasparti mellem to murede vægskiver.

Image

Attemosen

Tilbygning til eksisterende villa

Image

Tilbygning i Solrød Strand

Tilbygning til eksisterende villa

Image

Tilbygning til 1930'er bungalow i hvidovre

Tilbygning til eksisterende villa

Image

Om-og tilbygning i Solrød strand

Tegnestuen har tegnet en om-og tilbygning til et parcelhus i Solrød strand. Tilbygningen står med sine flade tage i kontrast til det eksisterende hus med det traditionelle saddeltag.

Image

Rækkehuset i Hvidovre Nord

Tegnestuen har tegnet en lille tilbygning til et eksisterende 1930'er gulstens rækkehus i Hvidovre Nord. Tilbygningen tilføjer en ny stue til boligen og indrammer haven med et stort glasparti mellem to murede vægskiver.

Image

Tilbygning til villa i Hvidovre Nord

Tegnestuen har tegnet en tilbygning på 60 m2 til en 1940'er villa i Hvidovre. Tilbygningen tilføjer en ny stor stue og et nyt værelse til det eksisterende hus.

Image

Mørdruphusene

Rækkehuse i Helsingør

Image

Ny tilbygning til villa i solrød strand

I forbindelse med en ombygning af et 1980'er hus i Solrød strand har tegnestuen tegnet en ny tilbygning der friholdes fra det eksisterende hus og forbindes med en glasgang. Tilbygningen indeholder en ny stue der åbner sig mod vest og trækker aftensolen ind gennem huset fra et højtsiddende vestvendt vindue.

Image

Totalrenovering af villa på Frederiksberg

Tegnestuen har tegnet og projekteret en større ombygning af en ældre villa på Frederiksberg

Image

Kolonihavehus, København

Tegnestuen har tegnet et lille nyt kolonihavehus til en haveforening i København. Huset er et simpelt men karakterfuldt træhus i rustikke naturmaterialer.

Image

Ny 1. sal på typehus i Solrød

I forbindelse med en større ombygning af et typehus i Solrød har tegnestuen tegnet en ny tilbygning der tilføjer en ny stue samt en ny 1. sal til huset. 

Image

Gavlhuset i Brønshøj

Tegnestuen har tegnet og projekteret en ombygning af en eksisterende villa i Brønshøj. Ombygningen tilføjer en ny forskudt tilbygning med saddeltag der giver en variation i husets udtryk og samtidig respekterer husets oprindelige udseende.

Image

Sommerhuset i Lønstrup

Tegnestuen har tegnet et nyt sommerhus i Lønstrup i Nordjylland

Image

Hytten ved havet

Hytten ved havet

Image

Gårdhave-villaen i Greve

Tegnestuen har tegnet en ny Villa ved Greve Strand. Villaen kredser om en centralt gårdrum og opføres i træ. Mod vejen opleves facaden med en karakterfuld karnap i tombak der spiller sammen med træbeklædningen og det markante ståltag.

Image

Tilbygning til Klassisk villa i Lyngby

Tegnestuen har tegnet en tilbygning til en eksisterende 1930'er villa I Lyngby. Tilbygningen bygger videre på det eksisterende hus's udtryk og får med dets karakterfulde karnapper huset til, at fremstå som en større engelsk landejendom. Tilbygningen er på 200 m2 fordelt på to etager.

Image

Trætilbygning til 1940'er villa

Tegnestuen har tegnet en tilbygning til en muret 1940' villa i Hvidovre. Tilbygningen er beklædt med en lodret træbeklædning der skal skabe sammenhæng og kontrast til det gule murværk med de vandrette fuger.

Image

Ombygning af murstensvilla, Gentofte

Tegnestuen har tegnet og projekteret en ombygning og tilbygning til en 1940'er villa i Gentofte. Den nye tilbygning omfatter en ny 1. sal der er udført i en lodret træbeklædning der skaber en sammenhæng og kontrast til de gule mursten med de vandrette fuger

Image

Nyt sommerhus ved skagen

Tegnestuen  har tegnet et lille sommerhus ved skagen og vesterhavet. Sommerhuset lægger sig i det bløde landskab som en tung og præcis form og retter sig mod det fantastiske kig mod nord-vest.

Image

Sommerhuset i Hirtshals

Tegnestuen har tegnet et nyt sommerhus i Hirtshals i Nordjylland

Image

Tilbygning til etplans-villa i Hvidovre

Tegnestuen har tegnet en lille tilbygning til et eksisterende enfamilieshus i Hvidovre. Tilbygningen er tegnet så den passer til huset, og samtidig fremstår som kontrast til det eksisterende

Image

Villa dyrehaven

Tegnestuen har tegnet et nyt hus i ved dyrehaven i Nordsjælland

ARKITEKTFÆLLESSKABET

Carit Etlars vej 3

1814 Frederiksberg C

+45 22 84 59 16

Image