TEGNESTUEN

Arkitektfællesskabet er en mindre arkitektvirksomhed beliggende på Frederiksberg. Tegnestuen består af arkitekter og bygningskonstruktører med teknisk og håndværksmæssig erfaring. Alle med en bred og faglig forankret viden om arkitektur, bygningskultur, restaurering, konstruktion, håndværk og byggeteknik. Tegnestuen bygger på mange års erfaring inden for renovering af almene boliger, privatbyggeri og ejendomsudvikling af eksisterende bygninger.

Vi har en intention om at skabe Arkitektonisk, byggeteknisk og håndværksmæssig kvalitet i alle projekter uanset projektets størrelse. Vi er i kraft af vores brede kompetenceområde i stand til at indarbejde det arkitektoniske, det byggetekniske og det håndværksmæssige fra den første skitse til aflevering af det færdige byggeri. Vi er med hele vejen og sikrer kvalitet gennem hele processen. 

Vi tror på en levende bygningskultur og betragter arkitektur som et kulturelt fænomen der altid er forankret til stedet, historien, håndværket og traditionen. Når vi bygger, indskriver vi os altid i en kulturel kontekst og som arkitekter er det vores vigtigste opgave at sikre en samhørighed mellem det eksisterende og det vi tilføjer.

KONTAKT

Carit Etlars vej 3, 1. sal
1814 Frederiksberg C
T: (+45) 22 84 59 16


E: info@arkitektfaellesskabet.dk

Image
Image

Jacob Nørløv

Tegnestuechef / Arkitekt
Partner og indehaver
E: jn@arkitektfaellesskabet.dk
T: (+45) 22 84 59 16

Jacob fungerer som tegnestuens daglige leder med det overordnede ansvar for drift og ledelse. Han har 30 års erfaring fra arkitektvirksomheder i Danmark og England. Jacob har blandt andet arbejdet som arkitekt hos Norman Foster architects i London, Henning Larsens tegnestue og Lundgaard & Tranberg Arkitekter. Blandt andet som projekterende arkitekt på Skuespilhuset og SEB-Bank i København. Hos Henning Larsen havde Jacob blandt andet projekteringsansvaret af Operaens foyerfacade. Jacob har i mange år undervist og fungerer i dag som Ekstern Lektor på DIS (Architecture and design) og DTU (architectual engineering)
Image

Anders Aalekjær Grønbech

Arkitekt MAA, Cand. arch. / Bygningskonstruktør
Partner og indehaver
E: ag@arkitektfaellesskabet.dk
T: (+45) 29 27 06 50

Anders er uddannet arkitekt Cand. arch. på Kunstakademiets Arkitektskole med afgang fra afdelingen for Kulturarv, Transformation og Restaurering. Han har en baggrund som Bygningskonstruktør samt stor håndværksmæssig erfaring. Han har i kraft af sin erfaring og sine uddannelser stor viden om arkitektur, historiske bygninger, restaureringsmetoder, konstruktion, byggeteknik og håndværk. Anders har desuden stor erfaring i at visualisere og formidle arkitektprojekter i alle byggeriets faser og er derfor i stand til at favne projektet fra start til slut.
Anders har tidligere arbejdet på større og mindre tegnestuer i København, både som arkitekt og bygningskonstruktør.

Image

Ruxandra Chiujdea

Arkitekt BA
E:rc@arkitektfaellesskabet.dk
T: (+45) 42 95 68 03

Ruxandra er uddannet Arkitekt BA fra London Metropolitan University og er ved at færdiggøre sine kandidatstudier på Kunstakademiets Arkitektskole i København.
Hun har tidligere arbejdet som arkitekt i London og København.

Image

Mia Baltzer Nielsen (Barsel)

Arkitekt BA / Bygningskonstruktør
E: mn@arkitektfaellesskabet.dk
T: (+45) 20 41 21 35

Mia er uddannet Arkitekt BA fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og er ved at færdiggøre sine kandidatstudier fra afdelingen for Kulturarv, Transformation og Restaurering.
Hun har desuden en baggrund som Bygningskonstruktør med en uddannelse fra Københavns Erhvervsakademi. Deraf har hun en stor viden om konstruktion, håndværk og byggeteknik.
Mia har tidligere arbejdet på større og mindre arkitekttegnestuer i København, både som arkitekt og bygningskonstruktør.

ARKITEKTFÆLLESSKABET

Carit Etlars vej 3

1814 Frederiksberg C

+45 22 84 59 16